Obduktionsbilder på barnen från Arbogamordet på Pirate Bay.

Det är ju helt sjukt. Ve bryr sig om några bilder på obducerade barn ? Vilka har aldrig sätt CSI lix ? Där ser man obduktionsbilder hela tiiiiden. Insane lix ?


ajja, Vi var "tvungna" att skriva om det i en insändare på lektionen vi har nu .

Min lydde så här:

So what att det finns obduktionsbilder på barnen från arbogamordet på pirate bay. Hur många har inte sätt Hannibal filmerna eller Hostel filmerna eller CSI serierna, överhuvud taget en skräckfilm?
Då är obduktions bilder ingenting. Men om jag skulle sätta mig in i faderns tankar kan jag på ett sätt förstå varför han vill ha bort bilderna från Pirate bay. Att se sina barn helt uppsprättade på bild och veta av att det finns personer som laddar hem de bilderna. Hemskt från hans syn, men från alla andras är det bara bilder på två barn som ligger på
 ett kallt metall obduktionsbord.

Dels så är det inte Pirate bay som står för materialet på hela sidan, utan det är personerna som laddar upp som står för det de har laddat upp. Personen som laddat upp bilderna på barnen är personen som står för bilderna. Pirate bay är bara en community för uppladdning av bilderna.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

förstår att pappan kanske tar illa upp.. men det är ju pirate bay som fått ta skiten, och de har ju egentligen ingenting med saken att göra?

2008-09-15 @ 10:57:33
URL: http://kajsaholm.blogg.se/
Postat av: Lisa

Fast Pirate Bay har ju valt att stå för det liksom, "nähä, vi tänker inte alls ta ner de där bilderna, de får faktiskt vara kvar", då har de ju tagit ställning, om ni fattar? Men det klart att det finns andra att skylla på OCKSÅ.



Anyways angående bilderna skulle jag fan inte vilja se dem i alla fall, det är ju liksom på riktigt... på tv vet man ju att det bara är smink och effekter, men att se det på riktigt, fy fan.

2008-09-15 @ 19:00:47
URL: http://donnerlisa.blogg.se/
Postat av: daniel

Ehm, csi och dom filmerna du berättar om. Sakerna där som händer är på låtsas allt där är fejk. Men detta är ju äkta bilder ?

2008-09-24 @ 05:46:05
URL: http://zxit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0