Banner

Woho, lärt mig hur man gör egen banner. Men fyfan vilken ful stilmall, men whatever.
Ridlektion på Pål ikväll. Skiiit kul. saknat honom som fan. Sen åker jag till sthlm på fredag också. FÖRLÅT Thomas men jag måste verkligen ta med mig kläder i två omgångar. Annars blir det för mkt för mig att bära, sen skal ldet planeras och massor sånt.

Im gonna start blogging rejält. Speciellt under Africa resan! Hoppas pappa tar med sig en dongel.

well well, im gonna do anders uppgift nu, vilket jag inte fattar ett skit av. HElp meeee!

Tråkigt igår :P

Fyfan vad jag hade tråkigt igår i Bjers. Först så ööh. tittade jag lite på Paralympics. And guess what, Sverige fick medall i herrar medley! Gratz sweeden.

Sen gick jag ut med Ricky så han mummsa i sig massa med grönt gott gräs.!!

Efter det fick jag fotosug. SÅ jag gick till Russen and i foto them :P fyfan vilka underbara bilder man fick :P Lyckades tajma varje gång då de gäspade:P




ruliga va ?

Nej nu ska jag böja dra mig till matsalen :)
Kraaaamar

Obduktionsbilder på barnen från Arbogamordet på Pirate Bay.

Det är ju helt sjukt. Ve bryr sig om några bilder på obducerade barn ? Vilka har aldrig sätt CSI lix ? Där ser man obduktionsbilder hela tiiiiden. Insane lix ?


ajja, Vi var "tvungna" att skriva om det i en insändare på lektionen vi har nu .

Min lydde så här:

So what att det finns obduktionsbilder på barnen från arbogamordet på pirate bay. Hur många har inte sätt Hannibal filmerna eller Hostel filmerna eller CSI serierna, överhuvud taget en skräckfilm?
Då är obduktions bilder ingenting. Men om jag skulle sätta mig in i faderns tankar kan jag på ett sätt förstå varför han vill ha bort bilderna från Pirate bay. Att se sina barn helt uppsprättade på bild och veta av att det finns personer som laddar hem de bilderna. Hemskt från hans syn, men från alla andras är det bara bilder på två barn som ligger på
 ett kallt metall obduktionsbord.

Dels så är det inte Pirate bay som står för materialet på hela sidan, utan det är personerna som laddar upp som står för det de har laddat upp. Personen som laddat upp bilderna på barnen är personen som står för bilderna. Pirate bay är bara en community för uppladdning av bilderna.

SKOLFOTO

Gash, idag är det skolfoto, som igen visste om.

paniiiiiiilk. Lärarna på skolan är lite sega på att komma ihåg saker som de ska förmedla... börjar gå lite på nerverna..men men man vänjer sig väll :P

Det värsta är att det är samma fotografer som förra året... och fyfan vad ena taffsa och stötte på folk.. blääääh. oproffisionellt !!


Men men, Nu ska jag draaaaa.
BTW, långhåriga snubben som foootar... mumms :P

Pusselipusspuss,

Schoooooooooola

Nu sitter jag i skolan, framför en dator... döööööh.
Typ. detta är den segaste uppgiften vi har fått under mitt år här på Donner. Blogga... blöh. Bloggning är typ längst ner på min Want to do list.

Men vet lixom inte vad man ska skriva eller hur man ska formulera det. Men men, över till vad jag gör nu, förutom att sitta framför datorn :P

Vi har Arbetsmiljö och säkerhet med vår lärare Anders som älskar oss :) Malin och jag har för nästan 2timmar sen gjort klart våra skisser över vårt Design företag. Grymt schnygga dom är jaaaao!
Hoppas han gillarem!

Imorgon ska jag simma lite med jojje. Måste ju träna upp mig lite för lumpen, om jag nu kmr in :P

Pusselipuss puss! <3


RSS 2.0